Autocolant / stickere pentru uz personal și comercial

Creativitatea ta poate fi materializată rapid și ușor atunci când noi îi dăm print pe autocolant sau decupăm stickere tipărite după o formă ingenioasă.

Garantăm pentru orice print pe autocolant rezistența la apă și decolorare, pentru că tipărim profesional, cu cerneluri eco-solvent originale Mimaki.

Personalizăm chiar și stickere transparente, cu culori Pantone, sau cu aspect metalizat.

Un print decupat pe contur poate avea de la câțiva centimetri până la câțiva metri lungime, și până la 1.6 metri lățime.

Specialiștii noștri te pot ajuta realizarea graficii pentru un sticker personalizat, Oferim îndrumare pentru a găsi fotografii de rezolutie înaltă, gratuit sau cu licențiere ieftină.

Asigurăm laminare pentru sticker de podele, abțibild expus la condiții meteo dificile.

Autocolant pentru firme

Un sticker logo decupat pe contur e o formă ieftină de branding pentru ambalajele tale, mari sau mici.

Signalistica este specialitatea noastră. Un spațiu comercial are nevoie de stickere de semnalizare, stickere de atenționare, autocolant pentru geam cu programul, colant cu instrucțiuni sau regulament. Noi avem materialele și tehnica potrivită pentru oricare dintre aceste aplicații.

Un sticker metalizat poate da valoare documentelor tale. Poți să îi aplici sau nu un timbru sec, poate fi auriu, argintiu, crom sau altă nuanță metalizată.

Dacă vrei să ai branding mobil, atunci ai nevoie să tipărești autocolant pentru mașină. O mașină colantată poate fi un mijloc de publicitate mobilă.

Sticker pentru decorat spații și obiecte

Este ideal pentru proiecte arhitecturale, amplasare în bucătărie, living sau chiar în baie. Ai închiriat un apartament sau birou? Poți decora ieftin pereții, gresia sau mobilierul cu autocolant cu adeziv slab. Acesta poate fi dezlipit și reamplasat.

Dacă vrei să decorezi cu stil un obiect personal, noi putem să tipărim autocolant pentru laptop, lucios sau mat, cu adeziv puternic sau sticker removable pentru branding de eveniment.

Autocolant / Sticker

Calculează prețul și comandă online AICI stickere personalizate

Contactează-ne acum pentru a primi consilierea necesară și o ofertă imbatabilă!