Pop-up desk masuta sampling

O metodă eficientă de promovare la evenimente, expoziții sau la punctul de vânzare este Pop-up desk-ul sau măsuța personalizată de sampling/prezentare. Aceasta îndeplinește funcțiile de spațiu de amplasare pentru materialele publicitare sau produsele promovate, punct de informare în cadrul unei conferințe sau al unei expoziții. Se montează rapid pentru a expune un mesaj publicitar de dimensiuni medii, permițând promoterului să depoziteze surplusul de materiale publicitare pe un raft interior.

Masa este realizată structura de aluminiu pliabilă, fiind dotată cu raft în interior, iar la exterior se atașează rapid (magnetic) un print pe material PVC durabil, dimensiunea vizibilă a print-ului fiind de 1150 x 850 mm. Greutatea pop-up desk-ului este mică și permite transportul ușor, într-o geantă inclusă în kit.

Grafica este tiparită la o rezoluție înaltă (1440 dpi), păstrând fidelitatea culorilor și a detaliilor fine. Aceasta se obține cu ajutorul unui plotter de ultimă generație Mimaki, folosind cerneală pe bază de ecosolvent, cu o durată de viață îndelungată.

Recomandăm Pop-up desk-ul pentru o vizibilitate sporită la evenimente sau în punctul de vânzare fiind un stand publicitar și pentru sampling versatil.

Solicită o ofertă acum!