Click hanger display / suport poster click

Click hanger display / posterele cu rame click reprezintă un sistem minimalist și elegant de afișare a imaginii datorită sistemului „Click” ce permite schimbarea foarte ușoară a printului prin deschiderea părții frontale a mecanismului din aluminiu. Partea de sus a sistemului click hanger se poate suspenda sprea exemplu cu nylon sau fir de oțel din plafon până la nivelul vitrinei sau în perimetrul vizual dorit, oferind posibilitatea de a împrospăta frecvent aspectul spațiului comercial prin schimbarea posterului de la interior. În partea de jos sistemul are o contragreutate click, care asigură că printul este tensionat optim pentru o afișare perfectă a mesajului publicitar.

Print-ul este tipărit pe polipropilenă ce nu se deformează la tensionare, folosind un echipament de ultimă generație care tipăreste la rezoluție înaltă.

Lățimi disponibile: 500/600/700/800/900/1000 mm. Înălțimea print-ului poate atinge și 2 metri, fiind adaptabilă sub această limită la orice dimensiune e potrivită pentru spațiul comercial în care este amplasat.

Solicită o ofertă acum!