Pop-up display spider

Pop-up display-ul, cunoscut și ca Spider este un sistem profesional de expunere, de mari dimensiuni, compus din panouri grafice verticale care se monteaza rapid (spate magnetic) pe o structură pliabilă și ușor de transportat. Este ideal pentru a expune o reclamă de mari dimensiuni sau a fi folosit ca background foto la conferințe, convenții, expoziții sau lansări de produs. Structura pliabilă este din aluminiu, fapt ce îi conferă flexibilitate și rezistență.

Grafica personalizată este tipărită pe un material semirigid special conceput pentru acest tip de display și care se atașează cu ajutorul unor benzi magnetice pe structura extensibilă dintr-o singură mișcare.

Tipărirea graficii este realizată cu ajutorul unui plotter de ultimă generație, folosind cerneala pe baza de ecosolvent ce conferă print-ului culori vii la rezoluție foto.

Opțional, pentru o durabilitate sporită a print-ului se poate aplica o folie de laminare după tipărire.

Kit-ul conține : sistemul din aluminiu ușor de montat/demontat, print în policromie la rezoluție înaltă, geantă rigidă pentru transport.

Produsele pot fi livrate la nivel național, iar la cerere, putem realiza și design-ul grafic, respectiv operațiunile de DTP (pregătire pentru tipar).

Solicită acum oferta curentă și află ce modele sunt disponibile în stoc!