Afise blueback

Afișe blueback – sunt tipărite pe o hârtie a cărei parte tipărită nu se deteriorează atunci când pe spate i se aplică apă sau adezivi pentru a fi lipite. Spatele este opac și astfel dacă afișul este lipit peste un alt material tipărit va asigura condiții optime de vizualizare a graficii. Afișele blueback sunt ideale pentru utilizarea outdoor.
Dimensiunile disponibile sunt cele standard de afiș A4, A3, A2, A1, A0 dar și mai mari, până la 1.60 metri lățime și lungime de chiar câțiva metri.

Afise Blueback

Cerneala folosită este potrivită pentru expunerea la razelor soarelui și a altor intemperii. Cerneala de tip ecosolvent este ideală pentru utilizare outdoor.

Tipărirea afișelor la plotter este ideală pentru tiraje mici și medii. La noi puteți tipări chiar și 1 afiș pentru proiectul tău.

Vă rugăm să ne transmiteți grafica în format vectorial (.ai sau .eps), de preferat. Este în regulă și formatul foto (.tiff sau .jpeg) la o rezoluție de 300 dpi. Desigur, dacă nu aveți o grafică putem să vă ajutăm în realizarea acesteia.

Solicită o ofertă acum!