Roll-up banner

Sistemul roll-up banner cu înălțimea print-ului de 2 metri și lățimi de 80/85/100/120/150 cm. Cele mai populare produse ale noastre sunt cele de lățimi mari, pentru impactul vizual premium și diferența mică de preț față de dimensiunile mici.

Imprimanta noastră Mimaki oferă posibilitatea de a tipări banner chiar si roll up banner de 160 cm lățime.

Comandă online cele mai populare variante de rollup:

[product_category category=”roll-up-bannere” orderby=”price”]

sau solicită o ofertă acum pentru dimensiunile:

Roll up banner 120×200 cm

Roll up banner 150×200 cm

Pachetul roll-up banner include: Profil din aluminiu, mecanism calitativ de rulare automată a print-ului, print în policromie rezoluție foto, geantă transport

Opțional: Laminare mată – pentru impact vizual maxim, adaugă rezistență la razele UV ale soarelui și acțiunile mecanice ce pot deteriora banner-ul roll up în timp.

Dacă deja ați achiziționat un sistem de la noi și doriți să-i schimbați banner-ul, putem să producem un banner nou, să-l demontăm pe cel vechi și să-l montăm pe cel nou.

Livrăm comenzile în toată țara, și ne mândrim cu promptitudinea cu care livrăm comenzile și cu asistența în design-ul grafic.

roll-up banner

Unde îl poți utiliza? În primul rând la evenimente pentru care ai rezervat un spațiu de reclamă de mici dimensiuni. Apoi la conferințe, în zonele de acces către expoziții, în showroom, chiar și în birou. Deși nu este recomandată amplasarea în exteriorul clădirilor, dacă îl protejezi de vânt și ploaie, rezistă 🙂
Cum se montează un roll-up banner? Se asamblează o tijă din aluminiu din 3 bucăți, se fixează pe suport, apoi printul se ancorează pe această tijă.

Mecanismul este rezistent la utilizări repetate, fiind portabil și ușor de mutat. Pentru a rezista la asamblări și dezasamblări repetate recomandăm laminarea printului. Vezi aici cum laminăm printul.

Este ideal pentru a fi utilizat de către agenții de vânzări la prezentări. Mecanismul rezistă și după înlocuirea printului. Poți adapta grafica afișată la noile campanii pe care vrei să le afișezi.