Autocolant rezoluție foto decupat computerizat pe contur

Pentru decorarea vitrinelor sau a altor suprafețe transparente cu un mesaj promoțional sau o grafică de impact ce poate fi decupată pe contur, se poate folosi autocolant tipărit cu cerneală rezistentă la condițiile de exterior, autocolant colorat în masă (inclusiv culori speciale Pantone și metalizate) sau chiar folia sablată decupată pe contur pentru crearea unor efecte unice. Window graphics este materialul ideal atunci când dorim să avem o vizibilitate perfectă de la interior spre exterior, dar în același timp, văzut de la exterior acest material special să afișeze o grafică ce atrage atenția asupra spațiului comercial.

Pentru afisarea de mesaje publicitare pe suprafața vitrată a unui vehicul se poate folosi autocolantul cu microperforații One way vision sau autocolantul decupat pe contur disponibil tipărit, sau decupat computerizat dupăr forma logoului sau a literelor dorite, din folii în culori speciale, protejat cu folii de laminare speciale pentru rezistență împotriva razelor UV și a apei.

Autocolantul removable este conceput pentru a fi aplicat pe suprafețe delicate, pe care dorim sa le protejăm de efectul adezivului, în special pentru signalistica indoor și outdoor afișată pe o perioadă medie de timp. Acesta se poate îndepărta cu ușurință fară a lăsa urme de adeziv, având această proprietate pentru o perioada până la 6 luni pe lemn, metal, sticlă sau chiar peste un alt autocolant.

Autocolantul reflectorizant poate fi decupat pe contur și chiar tipărit pe anumite suprafețe, ceea ce îl face ideal pentru o signalistică amplastă stradal, având o vizibilitate excelentă în lumina farurilor. Acesta se poate aplica de asemenea si pe fațadele clădirilor, panouri publicitare sau pe suprafața mașinii.

Kit-ul floor graphics este destinat personalizării podelelor din diferite materiale, circulate intens, fiind compus din autocolant personalizat, decupat compurterizat pe conturul dorit și o laminare garantată pentru rezistență la acțiunea mecanică a traficului pietonal, fiind ideal pentru semnalizări și reclame în spațiile mai puțin exploatate ale spațiilor comerciale.