Personalizare UV obiecte

Cu ajutorul unui echipament Mimaki UJF-3042 MKII care imprimă prin tehnica LED UV direct pe obiecte putem personaliza o serie de obiecte promoționale, de signalistică sau de decor la o rezoluție de calitate foto și fără limitări de tiraj sau ale numărului de culori utilizate, fiind posibilă și lăcuirea selectivă și tipărirea culorii alb în timp foarte scurt.

Performanțe tehnice:

  • Fără ștanță/matriță! Acest aspect conferă tehnicii de tipar UV față de serigrafie/tampografie avantajul de a fi rentabilă chiar și pentru un singur obiect personalizat, nefiind necesară amortizarea ștanței în câteva zeci de obiecte.
  • Se pot tipări elemente grafice în policromie la REZOLUȚIE FOTO, inclusiv degradeuri, economiile de cost fiind vizibile față de serigrafie/tampografie, tehnici care necesită câte o matriță/culoare și în plus nu permit tipărirea de degradeuri sau imprimarea a mai mult de 8 culori distincte (cu echipamentele performante).
  • Obiectele personalizate pot avea o suprafață de până la 300×420 mm și maxim 150mm înălțime, fiind necesar ca suprafața să fie plană/cilindrică (fără denivelări, existând totuși soluții tehnice pentru personalizarea unor obiecte asimetrice prin producția prealabilă a unor suporți)
  • Putem imprima UV pe materiale variate – lemn, plută, sticlă, PVC, metal, ceară, ceramică, altele

Personalizăm UV și obiecte cilindrice 360 grade (pe întreaga suprafață), obiecte ce au lungimi între 30mm și 330mm și diametrul cuprins între 10mm și 110mm.