Cadouri personalizate UV

Știm că nu întotdeauna ai nevoie de zeci sau sute de bucăți din același fel de obiect promoțional sau cadou. Sau dacă seamănă, câteodată ai nevoie să dai fiecăruia dintre ele o notă personală. Și mai știm și că nu vei putea să-ți personalizezi cadourile în serii mici într-un mod rentabil prin serigrafie (sunt necesare ștanțe = tiraje mari) sau de înaltă calitate prin termotransfer (rezoluție medie și stabilitate pe materiale slabă, lipsa posibilității de a transfera pe suprafețe cilindrice).

Așa că noi îți oferim soluția imprimării UV de calitate FOTO, direct pe obiecte mici și mari (până la 320x400x150mm) și cilindrice (360 grade – print pe toată suprafața). Află mai multe despre serviciile noastre de tipar UV pe obiecte, executate cu echipamentul de ultimă generație Mimaki UJF-3042 MK II.

Iată câteva exemple de cadouri pe care le-am personalizat recent:

Print pe ceramică albă și înrămare

Agățătoare pentru geantă cu reproducrere pictură

Dincolo de personalizarea obiectelor promoționale de orice fel, fără a avea restricții privind suprafețele personalizate sau costuri mari pentru policromii, ambalăm cadourile în mod profesionist și le expediem din partea clienților corporate către lista acestora de destinatari, la nivel național.