Afișe whiteback

Afișe whiteback – sunt tipărite pe un suport rezistent la umiditate și zgâriere. Acest tip de afiș este potrivit pentru expunerea în vitrine și în casete luminate frontal. Deși nu are un spate rezistent la adeziv și apă precum afișul blueback, modelul whiteback rezistă pentru expunere de scurtă durată la expunere directă outdoor.

Rezoluția suportată de afișul whiteback este perfectă pentru  reclamă indoor și outdoor. Pentru postere și fotografii de artă, la rezoluție ce poată fi privită de aproape, vă recomandăm gama tipărită pe Premium Art Paper.

Dimensiunile disponibile sunt cele standard de afișe A4, A3, A2, A1, A0 dar și mai mari, până la 1.60 metri lățime și lungime de chiar câțiva metri.

afise whiteback

Grafica afișului trebuie sa fie în format vectorial sau foto de rezoluție înaltă. Acceptăm formatele vectoriale .ai/.eps/.pdf și foto .tiff/.jpeg la 300 DPI.

Folosim cerneală ecosolvent de calitate pentru tipărirea afișelor whiteback. Cerneala ecosolvent are aceleași proprietăți de rezistență la factorii mecanici și meteo ca și suportul pe care tipărim.

Dacă ai nevoie de ajutor cu realizarea graficii, îți stăm la dispoziție cu servicii calitative și eficiente.

Solicită o ofertă acum!

Idei inedite de utilizare pentru afiș

Afișul este poate fi folosit chiar și în cadrul unui workshop, conferință sau prezentare. Este un mijloc ieftin de ilustrare profesionistă a ideilor esențiale. Poate asigura un branding discret al fiecărei foi din flipchart.

Poate fi utilizat cu un sistem click hanger, pentru dimensiuni de până la A0 ale posterelor. Pentru dimensiuni mai mari recomandăm printul pe suport PP, pentru a evita deformarea mecanica a afișului.

Folosiți spațiile de afișaj ale sediului într-un mod dinamic, schimbând frecvent mesajele, promoțiile și campaniile afișate.