People stopper

People stopper-ul / Capra stradală este un sistem de afișare a mesajului publicitar foarte portabil, ce se amplasează la exteriorul spațiului comercial, fie că este vorba de interiorul sau exteriorul clădirii. Sistemul people stopper este adesea folosit pentru semnalizarea promoțiilor sau noutăților de către restaurante, baruri, comercianți din zona retail, în cadrul târgurilor și în interiorul showroom-urilor.

Un people stopper este compus din sistemul de afișaj și din afiș tipărit ce poate fi rapid și ușor înlocuit.

Sistemele people stopper sunt disponibile într-o gamă variată de modele, dimensiuni, din diferite materiale și cu diverse caracteristici ce le fac perfecte pentru diferitele tipuri de amplasare.

”Caprele stradale” cum sunt denumite tradițional aceste display-uri, indiferent de model, pentru a fi considerate calitative au în comun folia de protecție PVC antireflexiv ce se aplică deasupra afișului și îl protejează de apă și praf, sunt ușor de montat și transportat, afișul inserat fiind tipărit în culori vii și rezistente (inclusiv împotriva razelor UV în cazul amplasării la exteriorul clădirilor).

Comandă online cele mai populare variante de people stopper:

[product_category category=”people-stopper” orderby=”price”]

Dacă aveți deja un sistem people stopper și doriți să-i înlocuiți afișul, putem tipări rapid, indiferent de dimensiune cu cerneală ecosolvent de înaltă calitate pe suport media adecvat pentru inserarea în sistemul people stopper.

Solicită o ofertă acum!

People stopper A1