Tipar de mari dimensiuni și sisteme de afișaj publicitar

Oferim soluții complete de tipar la rezoluție înaltă de mari dimensiuni indoor și outdoor, sisteme de expunere a vizualurilor comerciale, decupare pe contur computerizată pentru autocolant și folii speciale.

Tipărim la rezoluție foto folosind echipamente și cerneluri originale Mimaki, calitatea japonează remarcându-se prin culori vii, rapiditate de uscare, rezistență la apă și raze UV a printurilor. Gama largă de materiale pe care imprimăm este aleasă de către profesioniști pentru eficiență, din gama medie și premium. Putem imprima peste 50 m2/oră.

Foliile speciale pe care le decupăm computerizat, fie că este vorba de câțiva centimetri sau câțiva metri lungime și până la 1.6 metri lățime pot fi decorative (sablate, colorate în masă, metalizate) sau cu proprietăți speciale (reflectorizante, tablă de scris)

Oferim soluții portabile de expunere a mesajelor publicitare cu ajutorul sistemelor expoziționale, ideale pentru evenimente, conferințe, expoziții sau lansări de produs.

Oferim servicii de grafică și DTP pentru a completa serviciile de producție, consultanță privind amenajarea spațiilor de promovare și montaj pentru proiecte complexe.

Ambalăm profesionist livrabilele clienților și asigurăm transport a doua zi lucrătoare de la finalizare la nivel național pentru acestea.