Despre noi

Atelierul Tipografic cu stil este dotat cu echipamente premium pentru personalizare obiecte prin imprimare UV și tipar de mari dimensiuni și a luat ființă ca agenție de producție publicitară după 12 ani de experiență și interacțiune cu piața a managerului în domeniul publicității, pe piața românească și internațională, fiind înființat în 2017.

Pentru o bună eficacitate a echipei structura noastră include încă de la început un mix de specialiști și tineri talentați care sunt dornici să aibă o carieră cu ascendență rapidă, fiind siguri că stilul în care lucrăm este unul competent și entuziast în același timp.

Segmentul de piață pe care ne concentrăm este cel al companiilor familiarizate cu activitățile de creație a conceptului pentru campanii publicitare și branding fie prin obiectul de activitate, fie printr-un departament de marketing specializat. Înțelegem piața de publicitate prin prisma experienței acumulate, contribuim la satisfacția beneficiarului final evidenţiind prin producție calitatea lucrărilor încredițate de către profesioniști.
În secundar, asigurăm vânzare consultativă printr-un departament dedicat pentru pentru firmele care au nevoie de producție publicitară ocazional, în pachete extinse cu servicii de creație grafică pentru tipar și online, DTP, achiziție promoționale și promovare online.
Nu în ultimul rând, ne place să producem mărfuri ce se remarcă prin design și personalizare, adresate publicului larg, pe care le comercializăm prin distribuitori.

Ne asigurăm că livrăm rapid menținând stocuri de materie primă într-o gamă largă pentru tiparul de mari dimensiuni, utilizând numai echipamente profesionale care asigură viteză de procesare mare fără a afecta calitatea, având proceduri de lucru și un mediu de muncă care atrag performanța angajaților.
Pentru a asigura calitatea livrabilelor noastre folosim cerneluri originale și echipamente care reduc impactul erorii umane și diminuează numărul etapelor și pregătirilor necesare pentru a obține un produs finit.
Competitivitate prețurilor pentru producția de tipar indoor și outdoor, de mici și mari dimensiuni și pentru personalizarea obiectelor promoționale și a cadourilor corporate este permanent în atenția noastră.